top of page

Kuka on Janneblanco?

Koulutus: Muotoilija (AMK), LAB-Ammattikorkeakoulu, Lahden Muotoiluinstituutti

Kokemus- ja palvelumuotoilu.

Lahden Taideyhdistys

Kwan Nyom Hapkido, 2 dan musta vyö

Yhden lapsen isä

Jo ala-asteen kuvaamataidon tunneilla opettaja kuvaili minua termillä "tohramooses" erittäin ekspressiivisen väritystyylini ansiosta. 

Paljon myöhemmin, AMK:n taidekursseilla taideopettaja huomautti samaa, mikään maalauspohja ei ole tarpeeksi iso minulle. 

Aloin ensin yhdistelemään maalauspohjia suurempaa pinta-alaa varten. Myöhemmin kysyin isältäni vanerilevyjä, hyllyjen taustapahveja tai mitä tahansa muuta maalattavakseni. Tuolloin sain ensimmäisen rullaverhon johon maalata. Aioin ensin leikata rullaverhon paloiksi, mutta suuri pinta-ala houkutteli minua. Ehkä tämä olisi tarpeeksi suuri. Ja se oli.

Ensimmäisen taideverhon maalattuani naisystäväni ymmärsi taiderullaverhon potentiaalin uutena sisustuselementtinä. Tällaista eivät muut ole tehneet! Näyttelyissä ja taidetapahtumissa kuulen vastaavaa, idea on uniikki ja hämmästyttävän yksinkertainen. 

Sisustus, sisustussuunnittelu, sisustusinspiraatio, rullaverho, taide, taideteos, inspiraatio, kodin sisustus, taideverho, olohuoneen sisustus, makuuhuoneen sisustus, kotiin, taidetta kotiin, uniikki koti, sisustusidea, toimiston sisustus, 

janneblanco taideverhot
bottom of page